Наш пʼятий світоглядний навчальний рік добіг до фінішу!

Шкільне подвір’я було наповнене святковим гамором, сміхом та квітами. А в повітрі відчувався легкий сум і радісне передчуття літніх канікул.

Директор школи пані Ірина Курченко зворушливо вітала всіх присутніх, підбиваючи підсумки року і розповідаючи про досягнення учнів та колективу. Вчителі згадували яскраві моменти світоглядного шкільного життя, а учні порадували присутніх чудовою мистецькою програмою: піснями, грою на камертонах та гітарі.

Директорський тест ім. Григорія Сковороди

Перед останнім дзвінком у «Світогляді» пройшов директорський тест ім. Григорія Сковороди. Його метою було показати рівень успішності учнів, щоб надалі надавати їм особисту траєкторію розвитку. Так школа тримає руку на пульсі щодо навченості кожної дитини.

Результати показують, що 14 % наших учнів навчаються на високому рівні. 55 % учнів — на достатньому рівні і 31 % — на середньому. На початковому рівні – 0 %.

Це свідчить про високий рівень досягнень наших учнів і плідної праці наших педагогів.

Світоглядний табір

Після закінчення навчання «Світогляд» вирушив у табір!

Діти відвідали Луцьк: були на екскурсії в замку Любарта і в тамтешньому зоопарку.

Побували в Садибі Єнота, де погралися із єнотами, погодували страусів і покаталися верхи на поні.

Відвідали кінотеатр, зіграли у квест та поласували смачненькою піцою.

Спогади у дітей незабутні. Емоції чудові. Отже, табір пройшов успішно!

Вибороли друге місце в небесних іграх

«Ми будемо в блакитному заради дітей з аутизмом» — таке бажання виявила школа «Світогляд» у Всесвітній день поширення інформації про аутизм.

Наша школа була єдиною в Україні, яка відгукнулася на ініціативу Фонду «Інститут допомоги розвитку дитини» у Гданську, яка полягала в тому, щоб провести спортивний захід разом з особливими дітками. Цьогоріч у ній взяли участь 1900 польських шкіл та 8 шкіл з-за кордону, які вивчають польську мову.

За якість та рівень проведення спортивного заходу нагороди отримало 49 шкіл. РХШ «Світогляд» зайняла друге місце і була нагороджена дипломами і грошовою винагородою у 2000 злотих! Кошти будуть спрямовані на придбання навчальної літератури для наших школярів.

Славимо Бога і дякуємо, що наші серця відкриті для дітей, які потребують нашої з вами любові та опіки, прийняття та визнання! Робімо добро допоки є час! Вчимо дітей приймати і розділяти свій час з «особливими» друзями!