Наші випускники та свідоцтва

Наші випускники та свідоцтва

На сьогоднішній день служіння коледжу, в основному, охоплює західний регіон України. Серед його студентів також є представники Росії, Білорусії, Німеччини, республік Тува й Калмикія. Випускники РБК несуть пасторське, місіонерське служіння, зайняті внутрішньоцерковною освітою, займаються духовним наставництвом і роботою з дітьми.

 

Відгуки:

 

Надія Єфремова, м.Івано-Франківськ: «Навчання в коледжі допомогло мені в служінні, в стосунках з Богом, тому що тут представляють Бога таким, Який Він є з Євангельської точки зору. У будь-яких проблемах, труднощах особистому житті або служінні отримані знання не дають мені впасти, я знаю, що завжди є вихід … »

 

Ян Череповский, м. Мерефа: «Я дуже радий тому, що маю можливість вчитися в Рівненському біблійному коледжі. Щоразу, коли я приїжджаю на сесію, я отримую все нові й нові одкровення від Бога, і навчання – це час для мене, коли Бог по-особливому говорить до мого серця, коли Бог зміцнює мене й дає нові сили та нові знання, щоб я міг перебувати в служінні Йому серед ромського народу, представником якого я є. Приїжджаючи на навчання, я щоразу спостерігаю, як Бог обирає Собі дітей з різних народів і з’єднує нас в одну родину кров’ю Ісуса Христа. Завдяки цьому, я маю спілкування з багатьма братами й сестрами, яких не знав раніше, і це спілкування приносить багато благословень в духовному плані, допомагаючи по-новому дивитися на себе, своє служіння та положення у Христі ».

 

Наталія Осташ, м. Здолбунів: «За фахом я бухгалтер, але в церкві займаюся молитовним служінням. Під час навчання в коледжі Бог дав мені можливість служити жінкам, розкриваючи їх роль в сім’ї. Ті знання, які Бог дав мені, на все життя зі мною. Бог змінює мене через це навчання, те, що Він відкриває тут, я можу передавати іншим людям. Бог вчить мене перебувати в Своєму Слові … »

 

Дарина Деркач, випускниця 2013 роки (м.Київ) Навчання в Рівненському біблійному коледжі змінило мій погляд на практичне християнство, повернуло мислення від людиноцентризму до Богоцентризму. Особливо корисним був курс з душеопікунства, де нам показали, як вивчати власне серце, знаходити в ньому гріх і боротися з ним. Зараз це дуже допомагає в повсякденному християнському житті.

 

Викладачі коледжу – це духовно зрілі християни, до яких можна звернутися за порадою та допомогою в будь-якій складній життєвій ситуації. Вони були дуже уважні до кожного студента, звертаючи увагу не тільки на успішність, але духовний стан.

Особисто для мене незабутнім був досвід проживання в студентському гуртожитку, де потрібно було миритися, терпіти і вчитися служити одне одному. Спочатку було важко, але Господь працював з моїм серцем і в цьому питанні.

У коледжі я познайомилася з чудовими братами й сестрами, і, сподіваюся, що надалі це послужить хорошим містком для продовження міжцерковного спілкування.

Слава Богу за час, проведений в коледжі!

 

Рівненський біблійний коледж «Слово Благодаті»