Під час поїздок у постраждалі від землетрусу райони Туреччини, разом із братами з України та братами з туркменської церкви, у нашого співробітника зав’язалися дружні стосунки з жителями села О. У тій місцевості проживає близько 15 000 узбеків, які переселилися в Туреччину з Афганістану приблизно тридцять років тому. З одним із них наш служитель часто зв’язується телефоном, постійно переписується, і він просить, щоб наш брат приїхав до нього ще раз. У наступну поїздку наш співробітник повезе своїм новим знайомим плеєри з Євангелією узбецькою мовою.

Нещодавно до наших співробітників у гості та для допомоги в служінні приїжджала узбецька християнська сім’я. Були сподівання, що їм відкриють візи і вони працюватимуть разом. Але їм відмовили і вони поїхали. Звичайно, це засмутило місіонерів, але на все воля Отця. Продовжуйте, будь ласка, молитися про команду для служіння уйгурам та узбекам!

Періодично наш брат їздить в уйгурський район свого міста. Там є люди, з якими він давно спілкується й поступово починає ділитися Євангелією, розповідає притчі Ісуса Христа. Дехто з них запрошує до себе додому, буває, що навіть із ночівлею. У багатьох мусульман є глибокі питання; щоб на них відповісти, доводиться починати розповідати від самого початку, і відповіді бувають довгими. До пізньої ночі може затягнутися бесіда на різні теми з Писання. Місіонер нерідко відчуває сильну фізичну втому, але завжди радіє можливості свідчити про Христа.

Моліться за всіх друзів і знайомих нашого брата, щоб Господь придбав їх для Царства Небесного. Насіння посіяно, багато сказано, залишається тільки покладатися на роботу Духа Святого в їхніх серцях.

Наші співробітники дякують за підтримку і просять молитися про їхню сім’ю. Їхні старші діти навчаються дистанційно, визначаються з майбутньою професією. У дочки, на жаль, останнім часом погіршився зір. Молодшого сина планують віддати в турецький дитячий садок, щоб потім відправити до місцевої школи.

Згадуйте про них, будь ласка, у ваших молитвах!