Літо – особлива пора для служіння дітям і молоді, оскільки під час канікул є багато можливостей ділитися з ними Євангелією. Наші співробітники у Вірменії  намагаються вповні використовувати цей час, організовуючи християнські євангелізаційні табори.

У Єревані провели табір для нецерковних підлітків та молоді. Серед учасників були ті, хто вперше чув про Бога, гріх, Ісуса Христа, вічність, тому наставникам доводилось відповідати на безліч запитань в малих групах і під час індивідуальних бесід. Після табору вже відбулося кілька молодіжних зустрічей та похід молоді в гори.

Денні табори для дітей і підлітків, які наші брати та сестри змогли провести в селах, мали свої особливості. У Кахцрашені і Дехцуті приходили не лише діти, але й їхні батьки, і навіть бабусі! Вони теж уважно слухали Слово Боже і ставили багато запитань. А потім погодилися разом поїхати на екскурсію. Те, що сільські люди залишають свої домашні турботи та присвячують цілий день спілкуванню з віруючими, свідчить про те, що Господь працює з їхніми серцями.

Табір ще в одному селі вперше проводила команда, яка складалася з молодих людей курдської національності, які походять з єзидських родин, але зараз  прийняли Ісуса Христа і хочуть служити живому Богові. Наш місіонер, що працює серед курдів-єзидів, особливо радіє, що Бог зростив йому гарних помічників у служінні дітям.

Просимо молитися за тих юнаків і дівчат, які почули Євангелію і молилися молитвою покаяння під час заклику, адже майбутнє християнства Вірменії в руках цієї молоді, тому нам треба максимально вкладатися в молодих людей, щоб, коли настане час, вони продовжили працювати на Божій ниві.

Будь ласка, моліться також про вірменські сім’ї, які страждають через воєнний конфлікт з Азербайджаном, про безпечний вихід 120 000 людей з Нагорного Карабаху на територію Вірменії.