Продовжується зростання та примноження підпільних перських церков. Кілька років тому була заснована таємна церква на півночі, потім, зі зростанням числа учнів, ми змогли заснувати ще одну церкву в центрі країни, а взимку 2023 після двох років учнівства наші брати і сестри вирішили розпочати нову церкву на півдні.

Лідером однієї з новостворених християнських церков став брат Матвій. Йому допомагає у служінні його дочка Тамара.

Тамара виросла у великій родині. Рано вийшла заміж і зіткнулася з непереборними життєвими труднощами, бо її чоловік став наркоманом, а після народження доньки покинув їх. Через деякий час Тамара сама потрапила в залежність від наркотиків і почала займатися проституцією. Життя перетворилося на жах. Тамара намагалася залишити наркотик, але їй це не вдавалося. Звільнення прийшло після того, як у групі для наркозалежних вона вперше почула істину про Христа. Почувши Добру Звістку і повіривши в Ісуса Христа, вона змінилася. Тамара залишила проституцію, залежність та почала жити чистим християнським життям. Батько Тамари на той час займався контрабандою. Побачивши змінене життя дочки, він сказав: «Я хочу побачити Бога, який змінив тебе».

Тамара розповіла Євангелію своєму батькові, він прийняв Ісуса Христа і відмовився від незаконних та протиправних дій.

Коли мати Тамари побачила, що її дочка та чоловік змінилися, вона також віддала своє серце Ісусу Христу. Потім увірували три сестри Тамари, її дочка, племінник і, нарешті, перший із братів.

Наш співробітник Мані особисто хрестив Тамару, її дочку Лілію, батьків, сестру та племінника. Тепер ця сім’я стала частиною церкви, до якої приєдналося багато інших, і вони можуть виконувати місію євангелізації у своїй країні.

Один із наших братів, Нафанаїл, живе у маленькому та бідному селі у провінції на півдні своєї країни. Нафанаїл хворий на СНІД і нині стримує процес розвитку хвороби за допомогою ліків. Він жив на вулиці, коли приохотився до наркотиків і заразився СНІДом через ін’єкційне вживання наркотиків.

Чотири роки тому він увірував і більше не вживає наркотиків. Тепер і його брати, і батьки похилого віку теж віруючі, але живуть вони дуже бідно і часто не мають коштів навіть на їжу. Проте Нафанаїл – один із дуже активних учнів, і завжди цікавиться, як він може краще благовістити людям. Він вкладає всі свої сили, щоб жива віра допомогла не лише його родичам, і сподіваємось, що в майбутньому зможе служити євангелістом у навколишніх селах.

Слава Богу за великі справи, які Він робить серед перського народу!

Будь ласка, згадуйте переслідувану церкву Сходу у своїх молитвах!

Якщо ви зацікавлені у фінансовій участі у цій важливій і великій місії для Бога, ви можете підтримати перське служіння.