Під такою назвою наша християнська флорбольна команда провела зимовий спортивний табір в Закарпатті. В таборі був 51 учасник, ми проходили курс по Євангелії від Марка «Пережити дотик Ісуса». В перекладі з англійської назва табору означає «Зцілений». У нас була лікарняна тематика, всі наставники мали якісь ролі – був у нас і окуліст, і психіатр, і навіть патологоанатом.

На біблійних уроках учасники табору разом зі своїми наставниками читали Евангелію від Марка, і Бог торкався їхніх сердець. Це був особливий час, і в останній вечір табору члени команди мали розмови з тими людьми, які відчувають, що Бог щось робить в їхньому серці і що Слово дієве і воно щось змінює всередині них.

Зранку вивчали Слово, ввечері – грали в ігри, а також слухали проповідь.

Ось відгуки деяких підлітків і молодих людей:

«Я дуже радий, що побував в таборі, вдячний за Слово, Бог торкнувся мого серця і я зрозумів, що не здатний більше чинити спротив Його волі, за це я Йому вдячний».

Валентин, Запорізька область

«Мені дуже сподобався цей табір, хоча не було снігу, але це не так уже й важливо, бо було багато всього іншого. Було багато спілкування. Що торкнулося мого серця, це коли з першого розділу Євангелії від Марка проповідник дуже виділив слова Христа до прокаженого. І коли запитали в нього і він каже: «Якщо хочеш, то можеш мене зцілити», а Ісус каже: «Хочу! » Коли ми теж підійдемо до Христа, Він нам скаже: «Так, Я хочу тобі допомогти».

Ілля, м. Рівне

«Я був у цьому таборі в ролі наставника. Я вже стикався з тими матеріалами, що ми будемо проходити. Так вийшло, що я цей курс перекладав, і коли я читав Евангелію від Марка, спочатку здавалось, що я його читав багато разів і сам проводив різні уроки для дітей по ньому, що нового можу почути для себе? Але мене найбільше зачепила ця тема. Я справді в таборі побачив, як Ісус дотикався до всіх: до наставників, до лідерів, до помічників, до всіх, хто був у таборі. І це була одна з класних тем, коли я побачив, як Ісус справді дотикається до кожного. І це справді було краще, ніж гарна погода, яка там могла б бути чи будь-які розваги. Тому слава Богові за це!»

Богдан, м. Рівне

«Церква «Община Доброго Пастиря» з’явилась у моєму житті приблизно рік тому, і з того часу Бог почав працювати зі мною, працювати з моїм життям і почав відкривати мені очі. Він показав мені, ким я є, яким я є грішником, і куди я веду себе, в яке місце, і що в тому місці дуже страшно. Наступного разу Бог доторкнувся до мене на заняттях з індуктивного вивчення Біблії. Він доторкнувся до мого розуму і там навів порядок, і дав мені відповіді на мої запитання, яких я не знав. Ісус торкнувся до мого серця. Це сталося в скайкемпі. Я дуже дякую Ісусу, що Він не покинув мене, змилостивився наді мною і над моєю душею! Дякую!»

Діма, м. Рівне

Слава Богові за цей час, тому що насправді наші наставники просто проголошували Слово. Ми не здатні змінити серця людей і не здатні змінити життя людей, але це здатний зробити Ісус! У таборі ми бачили, як Слово впливало й змінювало людей. І дуже хочеться вірити, що це були справжні зміни, які буде видно далі, які будуть зростати й приносити славу Христу. Дякуємо всім вам за молитви!

Віталій Бакунець