В кінці літа та на початку осені сталося багато цікавих подій у житті нашого християнського флорбольного клубу “SKY”.

Наприкінці літа ми разом пішли в уже традиційний командний похід в Карпати. Це завжди цікавий і непростий час.

Це місце, де ми можемо бачити один одного без масок, такими як ми є. Це час, коли загартовується наш характер у складні моменти, коли треба на собі нести важкі рюкзаки, розкладати і складати намети, шукати дрова, варити їсти й мити посуд в крижаній гірській воді. Але найбільш цінний час в поході – це ранкові біблійні уроки. Ми вивчали тему «Звідки ти знаєш, що Бог – твій Батько» на основі першого послання Івана. Ми дивилися, хто такі Божі діти, аналізували своє життя чи являємося ми ними і говорили про те, що Божою дитиною можна стати тільки по вірі в нашого Господа Христа.

Зі старшою командою ми проводили передсезонні збори, де багато працювали у фізичній та в духовній сферах. Щодня ми мали по 2-3 тренування та по 2 біблійні уроки. Працювали над своїм тілом та духом. З хлопцями ми розглядали завжди актуальну тему «Що говорить Біблія про сексуальність», як молоді люди мають поводитися в цій сфері, що тільки з Христом реально себе берегти та тільки Він може очистити від уже скоєних гріхів.

Ну і найголовнішою подією не тільки цього проміжку часу, а й взагалі однією з найважливіших за всю історію клубу стало укладення заповіту з Богом через водне хрещення відразу чотирьох гравців SKY. Троє з них виросли у невіруючих сім’ях, і Євангеліє почули вперше на наших тренуваннях. Йшли роки і Бог змінював їхнє серце через вивчення Божого Слова і дав їм народження згори. Ми дуже вдячні Богу за ці чудеса, які Він робить в серцях хлопців та дівчат, плоди не одного року служіння. Дякуємо за те, що вони горять Богом і вже служать для інших через флорбол, аби й інші діти, як і вони, могли почути Євангелію і Бог міг дати і їм нове життя. Слава Богу за Його любов до нас і за те, що Він зробив і продовжує робити з серцями людей, використовуючи для цього флорбольне служіння!

Віталій Бакунець