Господь Бог – Спаситель для всіх народів.  Він хоче, щоб люди з усіх “племен, і народів, і язиків” (Об. 7:9) спаслися. Для цього Він посилає Своїх вірних служителів у різні місця, щоб нести звістку про Нього.

Думаю, ви вже читали раніше про нашого брата Сергія, який служить у далекому селищі в Хабаровському краї, серед народу, який не чув про Христа й живе в страху перед духами. Його служіння непросте, але Господь благословляє. Ми багато молилися про його здоров’я і, з Божої ласки, нашому братові вже набагато краще. Господь попіклувався й про житло для брата Сергія, і хоча його треба ще перебудувати, але це вже початок.

Через епідемію люди бояться збиратися разом, та Господь дає нашому братові можливості й мудрість говорити з ними особисто у них вдома. Це дає свої плоди. Кілька людей почали регулярно читати Слово, мають багато питань, помітно, що Господь працює в їхніх серцях.

Слава Богові, що у вересні 2020 року брат Юрій Мороховець зміг приїхати, щоб провідати й підтримати брата Сергія та людей, яким він служить. Після таких зустрічей люди запалюються і починають активніше читати та вивчати Слово, але потім інтерес слабшає. Моліться, щоб були служителі, які могли б частіше приїжджати та підбадьорювати.

Раніше ми розповідали про сестричку, з якою трапився нещасних випадок і яка потребувала термінового й серйозного лікування. Дякуйте Богові, вона вже повернулася додому й почуває себе набагато краще. Вона багато читала Писання, поки була в лікарні, і зараз вдома ставить братам багато запитань. Господь змінює її серце. Вона допомагає в служінні, і через неї, Господь відкриває нові можливості для благовістя.

Продовжуйте молитися за цей народ, за брата Сергія і за тих людей, яким він говорить Слово. Попереду зима, це непростий час для жителів тієї місцевості, де він служить. Бувають дуже холодні зими. Моліться, щоб Господь зміцнював здоров’я і давав мудрість нашому братові.

Ірина Соляник