Навесні цього року наші брати та сестри з Ірану здолали понад 1000 км, щоб мати благословенну можливість церковного спілкування, спільного поклоніння, настанови у Слові Божому та найголовніше — щоб 9 людей уклали завіт із Христом через водне хрещення! Ми щиро вдячні всім, хто постійно підтримує іранське служіння своїми молитвами та допомогою.

Ситуація в Ірані залишається складною. Християни зазнають гонінь, є загроза арештів і навіть фізичної розправи. Будь ласка, продовжуйте молитися про гнану перську Церкву Христа! Моліться за звільнення Ірану для проповіді Євангелії!

Співробітники іранського служіння в діаспорі мають бажання насаджувати християнську перську церкву в одній із країн, де шукають притулку безліч іранських біженців. Однак у цій країні наші брати, а також їхні сім’ї, не будуть у повній безпеці. Моліться про Божий захист співробітників перського служіння від погроз, які вони отримують на свою адресу, а також щоб іранські християни були мудрими та ефективними в благовісті своєму народу.

Моліться про розвиток медійного служіння перською мовою, щоб Господь посилав матеріальні засоби для дистанційної участі благовісників у житті церкви, що перебуває в Ірані, друку літератури, створення та трансляції якісних євангельських передач, а також для організації поїздок іранських віруючих за кордон на християнські конференції.