Весна в Україні сповнена суму і прагнення до перемоги! Ми молимось і продовжуємо служити, покладаючись на нашого Небесного Батька. Віримо, що Він проведе! Читайте наші новини і дякуйте Господу разом із нами за Його милість до всіх народів!

Звитягу дасть лиш Божа допомога…

Псалми 60:14

Наші співробітники у Вірменії

З нагоди зимових свят наші брати та сестри змогли відвідати багато сімей, яким розповідали Слово Боже і з якими разом молились. Деякі з цих сімей постраждали через війну, що йде у Вірменії: хтось втратив рідних і близьких, хтось був поранений і досі лікується. Їхні серця особливо потребують Євангелії.

Нагірний Карабах залишається у блокаді, люди не можуть ні заїхати туди, ні виїхати. Там брак продуктів і ліків, і дуже важко жити. Там є наші брати і сестри, і вони тримаються за Господа і довіряють Йому. Згадуйте в молитвах про них.

Читати більше

Арабське служіння в Україні

Пастор Рафі Ісса — служитель арабської християнської громади в м. Києві, проводить семінари для студентів місіонерських шкіл та членів християнських церков, займається медійним служінням на арабському християнському ютуб-каналі, перекладом християнської літератури, вуличним благовістям.

Церква збирається разом на недільні зібрання, а на тижні проводить зустрічі з арабами та українцями на ринках, роздає продуктові набори нужденним. Велика подяка Богові за допомогу від різних церков в закупівлі та пакуванні цих наборів.

Читати більше

Служіння українським військовим

Працівники нашої місії Вячеслав Артерчук і Аркадій Сльоза спільно з капеланами та добровольцями з церков Рівненщини та Хмельниччини здійснили кілька поїздок на схід, щоб підтримати наших воїнів, які воюють на Бахмутському, Авдіївському та Вугледарському напрямках.

Мали честь послужити для шести різних підрозділів ЗСУ Словом і дарами.

Воїни щиро вдячні за ваші молитви, підтримку і благословення.

Служіння постраждалим Херсонщини

У березні троє молодих братів з помісних церков м. Рівне — Віталій Бакунець, Георгій Михайлов і Андрій Катела — здійснити поїздку в деокуповану Херсонщину, щоб відвезти гуманітарну допомогу, поспілкуватися з людьми, розділивши їхнє горе і втішаючи їх Євангелією!

Першим пунктом призначення в Херсонській області було село, яке 7 місяців перебувало під окупацією. Староста села розповіла страшні й водночас дивовижні історії, що відбувалися тут.

Читати більше

Хрещення в “Общині Доброго Пастиря” м. Рівне

5 березня недільне богослужіння Рівненської біблійної місіонерської церкви “Община Доброго Пастиря” було особливо радісним і урочистим. П’ятеро людей приєдналися до церкви, уклавши завіт з Господом через святе по вірі водне хрещення. Попри прохолодну весняну погоду хрещення відбулося просто неба. Звершував його перший пастор церкви Тарас Приступа.

Читати більше

Благовістя через твори мистецтва

Виставка репродукцій картин відомих художників світу на тему «Життя Ісуса Христа» вже багато років є потужним інструментом просвітництва та євангелізації, який використовують співробітники християнської місії «Надія – людям». Під час екскурсії відвідувачі виставки мають можливість здійснити подорож сторінками Нового Завіту й почути євангельську звістку.

Упродовж лютого й березня наші співробітники Руслана Ковальчук, Аркадій Сльоза і Микола Нікітін мали можливість показати виставку в кількох навчальних закладах Рівненщини.

Читати більше