Великі й прекрасні діла Твої,
Господи Боже Всемогутній.
Праведні та справедливі
дороги Твої, Царю народів.
Одкровення 15:3

Вітаємо, друзі!

Наш Бог — суверенний Володар Усесвіту, і Він здійснює Свою волю тут і зараз, і в кожному з нас. Часто у важких життєвих обставинах ми забуваємо про це і впадаємо у відчай. Коли ж помічаємо Божу дію в нас і через нас, — наше серце заспокоюється і сповняється надією. Наша доля в добрих, мудрих і милосердних руках нашого благословенного Спасителя! Читайте далі, як Господь використовує Своїх дітей для звершення Свого величного задуму.

Боротьба за душі

За останні два місяці співробітники місії Вячеслав Артерчук та Аркадій Сльоза здійснили дві поїздки на фронт.

25–28 грудня 2023 року привітали військових з Різдвом і передали подарунки від церков і окремих людей. Про різдвяну поїздку читайте більше тут:

Різдво на фронті

Благословення Різдва

Щиро дякуємо всім, хто долучився до підготовки різдвяних подарунків людям в Україні. Церква «Община Доброго Пастиря» м. Рівне, а також добровольці з інших громад принесли ці подарунки в оселі людей, які перебувають в матеріальній скруті, вимушених переселенців, вдів, а також родин, що з великою тривогою очікують з фронту своїх синів, чоловіків, татусів.

Благовістя через виставку картин

29 січня 2024 року співробітники місії Аркадій Сльоза і Микола Нікітін відвідали волонтерський центр, що діє на базі церкви ЄХБ м. Костопіль Рівненської обл., де показали виставку картин «Ісус Христос — Спаситель світу» для більш ніж 100 вимушених переселенців і мешканців міста. На основі 12 репродукцій картин відомих художників 90 хвилин звучала Євангелія про Ісуса Христа — від Різдва і до сьогодні.

Християнська освіта українським дітям

Триває надзвичайно цікаве, креативне, насичене життя Рівненської християнської школи «Світогляд». Слава Богу за те, що Він дає таку прекрасну можливість навчати дітей на ціннісних підвалинах Божого Слова, створювати атмосферу взаємоповаги, любові, розкриття талантів і здібностей кожного учня для Його слави! Більше про цікаві шкільні події ви можете прочитати тут:

Зимові події школи «Світогляд»

Зимовий табір «Він є!»

У с. Поляна Закарпатської обл. 8–14 січня 2024 року відбувся підлітковий християнський табір «Він є!», організований працівниками відділу християнської етики місії «Надія — людям» та добровільними помічниками з кількох євангельських церков.

Зимовий табір «Він є!»

Підлітковий спортивний табір «Голос»

Початок 2024 року для християнського флорбольного служіння команди SKY був дуже насиченим. Ми відіграли на трьох змаганнях — на початку, в середині і в кінці січня. А вже наступного дня команда виїхала на ще один захід, який відбувся 15–20 січня в Закарпатті. Це була центральна подія як цього місяця, так і, мабуть, усього року для нашого служіння — табір SKY Camp…

Голос Ісуса

Служіння людям у Середній Азії

Сім’я наших вірних служителів Юрія й Олесі разом із трьома дітьми вже багато років трудиться в Середній Азії. За ці роки вони зрозуміли, що найкращий метод євангелізації місцевих людей — це учнівство та особисті стосунки. Зараз політична ситуація в їхній державі змінилася на краще, країна стала більш відкритою для всього нового і щораз більше інформації виходить у соціальні мережі.

Служіння людям у Середній Азії

Приїзд дорогого гостя

З 24 по 31 січня в Рівному був наш брат і служитель з Туреччини. Працівники місії і члени помісних церков мали кілька теплих зустрічей з ним. Говорили про останні події в наших країнах, згадали спільних друзів, разом молились і дякували Богові.

Різдвяне благовістя у Вірменії

Завдяки допомозі друзів місії наші співробітники у Вірменії змогли відвідати з різдвяними подарунками багато сімей. Насамперед це були нужденні люди, одинокі матері, вдови, вимушені переселенці з Нагірного Карабаху, сім’ї, що піклуються про немічних або мають родичів, важко поранених під час бойових дій у Вірменії. А також провели святкові різдвяні зустрічі для великої кількості дітей.